onsdag 21 april 2010

Vintern rasat ut


För det första vaknade jag med snö utanför, på min födelsedag, eller snödelsedag. För det andra har det börjat forsa regnvatten runt huset, antagligen har hängrännorna pajat av alla istappar som fick frodas månad efter månad. Nu väntar jag bara på att väggarna ska rämna.
En present fick jag i posten, och vilken present sen, Astrid och Carl de kan de! Tack! E

1 kommentar:

  1. Grattis Elin, snart kan du räknas in bland de gamle och vise - ja, egentligen skulle man ju inte gratulera dig till att snart vara ett av svenska staten sanktionerat legitimt byte för svennehatande mördarmaskiner från MENA-land.

    Ja, för bara några årtionden sedan var det ju en heder att ha blivit gammal, numera är de som uppnått gamelstadiet svenska PK-politkers och PK-medias värsta motståndare och mardröm då PK-idioterna fått klart för sig att många gammla kommer att rösta på SD.
    Det har nu gått så långt i detta förb.. sossestasiland att gamla människor blir ihjälslagna helt öppet varvid sossestasijournalisterna, PK-politker och advokatjävlen LS kallar mördandet av gammla och sjuka svennar för OLYCKSFALL.
    Ja, som du förstår så är det ingen hitt att bli gammal svennekärring i Sverige på 2000-talet.

    Det verkar dock som att du innan det snart obligatoriska ålderdomsolycksfallet medelst ihjälslagning ska hinna att gifta dig, kanske redan i år. Presenten du fick verkar vara en uppmaning till dig att göra gemensam sak med kronvickan och många andra rojalistbrudar.

    Du Elin, är det inte dags för dig att flytta från rivningslägenheten. Det verkar som att din hyresvärd planerar att via ett jordskred förpassa både dig och huset ut i gamlabyviken.
    Visserligen skulle du då få sjöutsikt, sjötomt och förtöjningsplats för kanadensaren i takvåningshöjd. Du kommer givetvis att få en kraftigt höjd hyra i och med det garndiåsa läget nere i Fiskehamnen- ja, du gillar ju att bo centralt så det av mig uppmålade scenariot är kanske ändå till din belåtenhet.

    Kollade i går morgon på Webbkamera.se de webbkameror som visar live och minutaktuella bilder från städer runt om i landet och fick då se att ni återigen var insnöade där uppe i Västervik. Ja, det måste ha varit en grymt besviken Elin som på födelsedagen tittade ut genom vindskupan och såg vitklädda hustak.
    Jag lider med dig Elin!

    GamGubbehälsningar/Bert

    SvaraRadera