söndag 23 januari 2011

Därför är jag inte gäst i Skavlan

Jag tror inte att jag är särskilt kvackelmagad, men en sak jag har svårt för (har visserligen ingenting med kost att göra)är att slå sig ner på en, av mänsklig ändalykt, uppvärmd stol.

8 kommentarer:

  1. Vad för fel på direktverkande metangasuppvärmning.

    SvaraRadera
  2. Metangas gör ju susen för miljön!
    Jag ska tipsa Fridolinen vid tillfälle. Kunde kanske funka fint i plenisalen, bara folk håller sig vakna och uppmärksammar när hela havet börjar storma.
    Juholt har kommit i smöret har jag noterat förresten. Sist jag såg honom live stod han utanför Saga-biografen i full Elvis-mundering och krängde något obestämbart. Förmodligen under anrika Tolvskillningen....

    SvaraRadera
  3. Ja, framförallt gör metangasen "susen" i närmiljön och då främst inomhus i som du nämner tygklädda stolar, fåtöljer, soffor och sängar där den lagras och odörpyser lite lagom mycket.
    Hur är det med din kontorsstol, är den ny eller är den en väl ins... ?

    Fridolinen ja, skicka fanskapet till Serbien eller Rumänien på livstid, han gillar ju .ige.. något alldeles enormt mycket.

    Juholt har väl alltid varit i smöret, farsan hans(det f.d. kommunalrådet) impregnerade ju grabben i sossekossesmör så fort han halkade ut. Med sådan brunröd smörja ingrodd i skinnet glider man lätt in var som helst utan att behöva anstränga sig det minsta.
    Juholt som Elvis, vilken hemsk syn, tycker han gör sig bättre som turken på yoghurtburken.

    SvaraRadera
  4. Vad får dig att tro att jag har en kontorsstol, Berra?
    Igår köpte jag en balansplatta, för att nå upp till skärmen. A tyckte jag jag börjar bli väl tantig.

    SvaraRadera
  5. Det är klart att du har en kontorsstol, kanske att du inte ens vet om det. Nu behöver ju inte en kontorsstol se ut som en typisk kontorsstol normalt gör, kanske att du fram till i förrgår har använt en tantig mormorsgungstol som kontorsstol eller någon annan originalitet. Ja, A har tydligen anmärkt på ditt sittdon.
    Du kommer givetvis nu att påstå att du inget kontor har varför det omöjligen kan finnas något i ditt hem som kan anföras som kontorsstol.

    Du har ännu inte delgivit dina bloggläsare om vad för slags/typ av arbete du nu har som födkrok, ja, du hade ju "fått" ett nytt arbete straxt för julhelgen lätt du meddela - varför så tyst om detta.
    Aha, hemligstämplat, ok!

    SvaraRadera
  6. Du Berra, bra nyfiken va? Jag mailer dej om det du!

    SvaraRadera
  7. Tänk dig då vad som hände mig idag. Satte mig på av en kollega uppvärmd toalettstol. Tycker jag ger det hela en helt ny dimension.

    SvaraRadera
  8. Min kära brukade fundera på vilket som var värst, att mitt i natten asa sig till toaletten, utan att tända lämpan, och sätta sig på nedfällt lock. Eller på totaluppfällda, dvs på porslinet.
    Blä för allt.

    SvaraRadera